KEMBITter Richard Hofland benoemd tot vExpert
KEMBITter Richard Hofland benoemd tot vExpert
13 augustus 2018

Prachtig nieuws! KEMBIT Infrastructure Architect Richard Hofland is door VMware officieel benoemd tot vExpert! We interviewden hem kort om hem te feliciteren, te vragen wat zijn benoeming precies inhoudt en wat dit voor hem betekent.

Wat houdt de titel vExpert precies in?
“De officiële definitie is: “VMware vExpert is an honorary title VMware grants to outstanding advocates of the company's products”. Deze community award word toegekend aan VMware specialisten die een significante bijdrage leveren aan de VMware community. Denk hierbij aan bloggen, spreken tijdens evenementen, vraagbaak en uiteraard het enthousiasmeren van anderen voor VMware producten.”

Wat is jouw relatie/ervaring met VMware?
“Mijn ervaring met VMware gaat terug naar de periode van VMware’s server virtualisatie platform ESX2.5. Elke versie die hierna verschenen is, tot het huidige vSphere ESXi 6.7, heb ik wel ergens geïmplementeerd. Van installaties tot het migreren van een platform naar nieuwere versies of het troubleshooten van issues bij verschillende klanten. De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan focussen op VMware’s End User Computing producten (Horizon View, Workspace One en Airwatch).”

Wat betekent deze titel voor jou?
“Ik ben erg blij met de vExpert benoeming. Er is geen cursus of examen aan verbonden, het gaat om de effort die je steekt in de VMware community (zowel extern als bijvoorbeeld bij KEMBIT intern). Als spreker tijdens een aantal evenementen in de afgelopen periode (VMworld Barcelona, VMUG en een intern VMware evenement) heb ik mijn recente ervaringen met VMware producten kunnen delen. De benoeming tot vExpert 2018 zorgt ervoor dat ik me in de toekomst nog harder zal inzetten voor het delen van informatie door middel van blogs, gastspreker tijdens evenementen en het fungeren van vraagbaak voor collega’s en andere VMware enthousiastelingen!”

Meer informatie over Richard, VMware of wellicht een heel ander onderwerp? Neem contact op met KEMBIT via het contactformulier onder aan deze pagina; we helpen je graag!

Terug

 Microsoft heeft onlangs haar verstrekte Partnerships weer grondig onder de loep genomen. Goed nieuw...

In het eerste kwartaal van dit jaar heeft KEMBIT door het succesvol uitrollen van diverse BI traject...

Vandaag heeft KEMBIT officieel haar nieuwe vacaturepagina gelanceerd. Op www.werkenbijkembit.nl kunn...