Microsoft Gold Partnership voor Data Analytics
Microsoft Gold Partnership voor Data Analytics
27 maart 2019

In het eerste kwartaal van dit jaar heeft KEMBIT door het succesvol uitrollen van diverse BI trajecten en het volbrengen van Microsoft Assessments een Gold Partnership behaald voor Data Analytics.

Het KEMBIT BI team heeft inmiddels ruime ervaring met het opzetten van Business Intelligence oplossingen binnen diverse branches en uiteenlopende cases. In de afgelopen jaren zijn de BI specialisten van KEMBIT actief geweest in onder meer de zorg, bouw, facilitaire dienstverlening en automotive. Binnen de genoemde sectoren is KEMBIT aan de slag geweest met een grote diversiteit aan databronnen, waaronder financiële systemen, patiëntendossiers, ticketsystemen en CRM-systemen.

Microsoft vereist een hoog kennis- en certificeringsniveau van bedrijven die een Gold Partnership ambiëren of reeds hanteren, wat bedrijven in die zin dwingt certificeringen en kennis binnenshuis hoog te houden. Voor KEMBIT betekent dit dat medewerkers over de laatste kennis van Microsoft producten en over gecertificeerde praktijkervaring met deze kennis dienen te beschikken. Tevens betekent het Microsoft Gold Partnership dat er kortere lijnen zijn tussen KEMBIT en Microsoft, waar onze klanten eveneens van kunnen profiteren. Tot slot is het Gold Partnership een stukje erkenning van Microsoft voor de inspanningen van KEMBIT, waar we uiteraard hartstikke trots op zijn.

Het KEMBIT BI team bestaat uit specialisten die vanuit verschillende invalshoeken, waaronder architectuur, datastructuur, dataopslag, security, toegankelijkheid en rapportages, naar BI processen kijken. Wij richten ons op het extraheren, transformeren en laden van data en stellen deze beschikbaar binnen de juiste teams binnen klantorganisaties. Iedere organisatie is uniek en kent een eigen protocol; het inrichten van BI omgevingen is dan ook altijd maatwerk.

Benieuwd hoe uw data efficiënter, veiliger en toegankelijker binnen uw organisatie georganiseerd kan worden? Onze specialisten bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Neem contact met ons op via onderstaande button of geef ons een belletje. De koffie staat altijd klaar op ons prachtige kasteel in Wijnandsrade!

Direct contact

Terug

 Microsoft heeft onlangs haar verstrekte Partnerships weer grondig onder de loep genomen. Goed nieuw...

Vandaag heeft KEMBIT officieel haar nieuwe vacaturepagina gelanceerd. Op www.werkenbijkembit.nl kunn...

De Dag van de Privacy is voor mensen als Privacy Officers en Security Specialisten altijd een bijzon...