Wanneer je de onze sollicitatieprocedure doorloopt, neemt deze vanaf de datum van je eerste gesprek circa twee á drie weken in beslag.

> Jouw sollicitatie
Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen vijf werkdagen een reactie.
In het geval wij voldoende aanknopingspunten in jouw curriculum vitae ontdekken, word je uitgenodigd voor een gesprek met onze HR Manager.

> Je eerste gesprek
Tijdens dit eerste gesprek kom je meer te weten over KEMBIT en word je volop in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.
Natuurlijk willen wij weten wie jij bent en wat je drijfveren, ambities en verwachtingen zijn. Indien er van beide kanten een goede match is, word je uitgenodigd voor een tweede gesprek.

> Je tweede gesprek 
 Tijdens het tweede gesprek zal een ervaren collega uit jouw vakgebied je kennis en deskundigheid beoordelen.
Als jouw kennis en deskundigheid voldoen aan de hoge eisen die KEMBIT stelt en jouw gesprekspartner een positief gevoel heeft bij jou als persoon, mag je je opmaken voor een derde gesprek.

> Je derde gesprek
Het derde gesprek is met de manager van de betreffende afdeling.
Indien ook dit gesprek voor zowel jou als KEMBIT een positieve uitkomst heeft, gaan we over tot een vierde gesprek.

> Je vierde (en laatste) gesprek
Dit vierde gesprek is steevast met onze Algemeen Directeur.
Indien ook hij je graag zou willen aannemen, ontvang je een passende aanbieding in de vorm van een arbeidscontract met bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Vanuit KEMBIT staat er dan niets meer in de weg om je snel als nieuwe collega te mogen begroeten.

Onze sollicitatieprocedure is uitgebreid, maar heeft zijn meerwaarde keer op keer aangetoond. Door middel van deze vier gesprekken krijgen wij een uitstekend beeld van jou en creëren we voldoende draagkracht om jou aan te nemen. Daarnaast krijg jij als sollicitant een zeer uitgebreide indruk van wat je te wachten staat als je in dienst treedt bij KEMBIT en kunnen we goed beoordelen of jij bij ons past en wij bij jou.