Formule 1 als demo voor Self Service BI

Intelligent ondernemen!

Om in een steeds sneller veranderende wereld uw zakelijke doelen te bereiken, is het inzichtelijk maken van data cruciaal. Wat kan data voor u betekenen en hoe transformeert u deze beschikbare data in voor u toepasbare kennis? Het vakgebied Business Intelligence (BI) biedt antwoord op deze vragen. BI komt met oplossingen en stelt u vervolgens in staat om slimmer te opereren.

Hoe ontdekt u de kracht van data?

Ontdek zelf de kracht van data via de door KEMBIT ontwikkelde Formule 1 demo. De demo is een Self Service Business Intelligence oplossing en biedt de mogelijkheid om voor uzelf relevante informatie te verzamelen. De publiek beschikbare  Formule 1 data is omgezet in rijke analyses en kleurrijke rapportages. Het creëren van inzichten wordt daardoor een fluitje van ’n cent!

Benieuwd hoe Business Intelligence u kan ondersteunen in de realisatie van uw doelstellingen van vandaag en morgen? Het KEMBIT BI Team helpt u graag verder!

Test de Formule 1 PowerBI demo hier

De demo is een product in ontwikkeling, we horen graag van u welke inzichten in Formule 1 gewenst zijn, schroom niet om contact op te nemen met ons BI team via het formulier op deze pagina

klikvoorfullscreen.png

KEMBIT BI: Self-service BI in een IT managed omgeving

Zelf proberen? Download de Formule 1 demo voor PowerBI

De demo kan gebruikt worden in PowerBI Dekstop, dit is een gratis BI-tool van microsoft welke hier te downloaden is. Een kleine handleiding over het gebruik van de demo in PowerBI kunt u hier vinden

KEMBIT BI team

biteamkembit.jpgHet KEMBIT BI team bestaat uit specialisten die vanuit verschillende invalshoeken – architectuur, datastructuur, dataopslag & toegankelijkheid en rapportages - naar uw BI proces kijken. Wij richten ons op het extraheren, transformeren en laden van uw data en stellen deze beschikbaar binnen uw managementteam. Iedere organisatie is uniek en kent een eigen protocol. Het inrichten van uw BI omgeving is dan ook altijd maatwerk.

Rens Blom, Mark Filippo en Danny van Dijk (vlnr) staan klaar voor uw uitdaging!

Heeft u interesse in KEMBIT BI of heeft u suggesties / wensen ten aanzien van de demo: laat het ons weten

Meer weten over BI?

Waarom een Formule 1 BI demo?

Self-service BI in een IT managed omgeving: Een begrip dat niet direct tot de verbeelding spreekt ;-) Waar het op neerkomt is dit: wij zorgen dat u met moderne Business Intelligence (BI) tools aan de slag kunt binnen uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat de BI tools de juiste informatie uit de juiste bronnen op het juiste tijdstip aangeleverd krijgen. Daar kunt u als klant dan de juiste inzichten mee creëren met BI software zoals powerBI.

In het afgelopen jaar werd het voor ons BI team duidelijk dat het voor veel klanten van KEMBIT lastig is om een zich een voorstelling te maken van dit concept. Daarom hebben we gezocht naar een aantal mogelijkheden om een goede demo te ontwikkelen die wij aan klanten kunnen laten zien en hen ook zelf mee aan de slag te laten gaan. Echter is het, in het kader van de privacy, onmogelijk om bestaande projecten te demonstreren. We zijn dus op zoek gegaan naar data uit verschillende bronnen die publiek toegankelijk zijn en hier hebben we een demo van gemaakt. Beelden spreken meer dan woorden.

Formule 1 is hot en happening en heeft ook nog eens een leuke hoeveelheid aan data. KEMBIT heeft deze data gebruikt om bovenstaande PowerBI demo te maken.