Case

CHILL – Chemelot Innovation and Learning Labs – versterkt de innovatiekracht en de concurrentiepositie van bedrijven die opereren in de chemie. Frisse geesten kijken naar ideeën en combineren dat met waardevolle ervaring. Bij CHILL maken ze een innovatieve leer-, werk- en onderzoek omgeving beschikbaar waar bedrijven en kennisinstellingen samenwerken aan de ontwikkeling van kennis en nieuwe producten. Niet voor niets zijn ze gevestigd aan de Brightlands Chemelot Campus die bekend staat als een van de grootste en meest innovatieve chemiesites van Europa.

Oplossing

CHILL bleek op zoek naar een innovatieve werkplek. Er werd gekozen voor de MS Surface Pro 4. De installatie van Windows 10 werd verzorgd via MDT. Hiermee creëerde KEMBIT een standaard image die volledig is afgestemd op de aangegeven wensen. Het startmenu, de achtergrondthema’s en bedrijfsspecifieke software werden gecustomized uitgerold voor iedere werkplek. Met slechts ’n druk op de knop kan ’n Surface worden geïnstalleerd met als resultaat en garantie dat elke werkplek uniform is.

Ron Lambi, Business Development bij CHILL: “De samenwerking met KEMBIT kan ik als warm en zeer prettig omschrijven. Vanaf het eerste moment was er een klik. KEMBIT was bereid om met CHILL mee te denken. ICT middelen dienen de medewerkers van CHILL te helpen en hun werk te verlichten. Door goed te luisteren naar elkaar denk ik dat we hierin enorm ver zijn en zullen komen”.