Case

High Tech Campus Eindhoven (HTCE) is de slimste vierkante kilometer in Europa, met zo’n 150 bedrijven en instituten en ruim 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers, die werken aan toekomstige technologieën in de toepassingsgebieden Health, Energy en Smart Environments. Ze maken deel uit van een uniek en levendig ecosysteem van gevestigde wereldwijde merken, vooraanstaande onderzoeksinstituten, snelgroeiende ondernemingen en startende bedrijven.

Oplossing

HTCE Site Management is het managementorgaan van de Campus. Voorheen maakten zij onderdeel uit van Philips. De verzelfstandiging en het loskoppelen van Philips IT waren integraal met elkaar verbonden. Voor de totale (proces)inrichting, herstructurering, applicatieontwikkeling, onderhoud en ondersteuning op het gebied van werkplekken en servers, zocht HTCE Site Management via tal van protocollen naar de meest passende en geschikte IT partner. Een langdurig partnerschap werd met KEMBIT aangegaan.

Paul Hendriks, IT Manager bij HTCE: “Wij hebben mede op basis van gevoel voor KEMBIT gekozen. Zij scoorde het hoogste op partnership, flexibiliteit en de flexibele invulling van diensten. Het was ’n vertrouwenskwestie. Ook al was de scope niet op voorhand volledig afgebakend, KEMBIT was behulpzaam en anticipeerde op het onbekende. Mocht het bij ons “branden”, dan krijgen ze het bij KEMBIT ook warm. De relatie is al jaren goed. Niet voor niets is het meerjarige contract al meerdere malen verlengd. Dat zegt iets over onze tevredenheid!"