Case

HYDAC is opgericht in 1963 als bedrijf voor hydraulische accessoires in Sulzbach Duitsland. Het is een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen voor zowel mobiele als stationaire applicaties.Sinds 1993 heeft HYDAC International GmbH ook een dochteronderneming in Nederland, HYDAC BV, met meer dan 150 medewerkers. HYDAC BV heeft haar hoofdvestiging in Helmond en daarnaast vestigingen in Drachten, Dordrecht, Apeldoorn en Enschede. De IT is centraal ingericht in Duitsland. 1ste lijn ondersteuning kan vanwege de capaciteit en taal niet worden opengesteld voor de Nederlandse vestigingen. Daar bleek wel grote behoefte aan.

Oplossing

Rekening houdend met de centrale server- en werkstandaarden biedt KEMBIT uitkomst voor de ondersteuning van Nederlandse gebruikers. KEMBIT ontzorgt en draagt er dankzij vernuftige toepassingen zorg voor dat Nederlandse gebruikers toegang hebben tot applicaties die noodzakelijk zijn voor de dagelijkse operatie.

Maarten van Bommel, IT Manager bij Hydac: “De IT infrastructuur is complex. Van KEMBIT vragen wij een continue aanpassing op zaken welke vanuit Duitsland worden opgelegd. Ook de Nederlandse infrastructuur valt onder Duits beheer, dit maakt het een extra uitdaging om systemen aan elkaar te koppelen en automatiseren. Dankzij het aanpassende vermogen van KEMBIT, goed overleg en de toepassing van kennis en know how creëren we telkens weer passende methodieken”.