Voor alle toepassingen

Duurzame applicatie-ontwikkeling met Low-Code

Lees meer

Low-code gaat de komende jaren een enorme vlucht nemen. Naast applicaties en workflow-toepassingen ontwikkelen organisaties tegenwoordig met low-code ook software, die digitale kernprocessen draagt en minimale technische kennis vereist. KEMBIT is ervan overtuigd dat organisaties in de toekomst niet meer om een krachtig low-code platform heen kunnen. En dat is precies de reden waarom wij Low-Code in onze duurzame applicaties en werkplekdesigns toepassen.

Applicaties bij KEMBIT

Benieuwd hoe wij tegen het bedenken, bouwen en beheren van applicaties aan kijken?

Meer applicaties

Low-Code bij KEMBIT met Thinkwise

In 2020 is KEMBIT een partnership aangegaan met low-code softwareleverancier Thinkwise om onze opdrachtgevers beter kunnen ondersteunen bij het moderniseren van hun core enterprise systemen.

Thinkwise, opgericht in 2002 en actief in meer dan 42 landen, is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform dat de hoogste productiviteit in de low-code markt realiseert en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Ook wordt bestaande legacy software razendsnel gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie.

De snel veranderende markt en toenemende digitalisering waren belangrijke redenen voor KEMBIT om met Thinkwise in zee te gaan. Wij verwachten dat onder andere ERP-systemen de komende vijf jaar evenveel gaan veranderen als in de afgelopen twintig jaar. ERP-systemen moeten flexibeler integreren met andere systemen, omgaan met gegevens vanuit sensortechnologie, ondersteuning bieden voor predictive maintenance en gebruiksvriendelijk zijn. Dit vraagt om een nieuwe ontwikkelomgeving. Thinkwise biedt zowel front-end als back-end ondersteuning met een volledig beheerde ontwikkelomgeving voor zowel client, web als mobile. Dat betekent snellere ontwikkeling tegen lagere kosten.

Onze partners

Meer informatie over onze partner Thinkwise?

Naar de website

Wat betekent Low-Code bij KEMBIT voor jou als klant?

Met Thinkwise is KEMBIT in staat om snel en eenvoudig software te realiseren, waarmee belangrijke bedrijfsprocessen worden ondersteund en gemoderniseerd. Door ons Thinkwise platform zijn wij in staat om op succesvolle wijze de kernprocessen rond jouw core business te digitaliseren. Ook zijn wij in staat om met het Thinkwise platform jouw legacy systemen snel en met hoge kwaliteit te moderniseren. Ongeacht de technologie.

Applicaties zijn vaak inflexibel en verouderd, maar toch vinden organisaties het lastig om er afscheid van te nemen. Met Thinkwise kunnen we deze bestaande core-systemen moderniseren, flexibel maken en digitaal transformeren. Bovendien realiseren we applicaties die technologisch niet verouderen, op een snelle en betaalbare manier, die probleemloos integreren met jouw bestaande bedrijfssoftware. Thinkwise applicaties zijn onafhankelijk van technologie en worden via een digitale bouwtekening te onderhouden. Hierdoor hoeven applicaties nooit opnieuw ontwikkeld te worden. Dát is de werkwijze van morgen, die KEMBIT voor jou realiseert. Vandaag.

Contact

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact met ons op!

Contact