Onze professionals staan garant voor vernieuwende ideeën en elegante oplossingen met betrekking tot het dagelijkse beheer, inrichting, gebruiksgemak en de beveiliging van uw netwerk. Wij meten en verbeteren de snelheid van uw processen en stellen continu de vraag hoe methodieken efficiënter en financieel voordeliger kunnen worden gestroomlijnd. Uw businesscase is onze leidraad bij de ontwikkeling van nieuwe systemen en applicaties.

Wij leiden uw organisatie door de wereld van IT Security, Governance, Risk Management en Compliance en zorgen dat technologie, beleid en strategie één geheel vormen.

Wij bevorderen uw businessefficiëntie met applicaties die bedrijfsprocessen structureren en vereenvoudigen. Wij brengen uw IT landschap nauwkeurig in kaart en, begeleiden u bij de implementatie van nieuwe technologische oplossingen.

Wij bouwen en beheren hoogwaardige en complexe IT-infrastructuren die enerzijds geoptimaliseerd zijn voor de innovatie van de toekomst, terwijl anderzijds de technologie van vandaag nog volop in bedrijf kan blijven.

Ondersteuning nodig bij een opdracht, studie of projectplan? Onze specialisten begeleiden u projectmatig op het pad naar uw oplossing. Ook voor specifieke trainingen of cursussen zijn wij u graag van dienst!

Veel organisaties kennen een intensieve samenwerking met diverse leveranciers die uiteenlopende diensten vertegenwoordigen. KEMBIT slaat vanuit een onafhankelijke regisseursrol een brug tussen uw medewerkers, businessprocessen en leveranciers.

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij het transformeren en innoveren van hun business, niet alleen met focus op infrastructuur en applicaties, maar ook met aandacht voor uw medewerkers.

Actueel

Vernieuwd Microsoft Partnership voor KEMBIT

 Microsoft heeft onlangs haar verstrekte Partnerships weer grondig onder de loep genomen. Goed nieuws voor KEMBIT: wij mogen onszelf Microsoft Partner noemen op maar liefst zeven onderdelen! Onze Gold...

Lees verder
Whitepaper

Power BI Demo: Formule 1

Waar interesse en innovatie elkaar ontmoeten: onze Power BI Formule 1 demo! Altijd al benieuwd geweest hoe Power BI in elkaar zit en hoe je zelf een Power BI rapportage kunt ontwikkelen en interpreter...

Lees verder