Samen met u ontwikkelen onze specialisten de passende IT-oplossing voor uw vraag!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij KEMBIT hoog in het vaandel. In onze ogen staat succes niet per definitie gelijk aan groei, winst en status. KEMBIT boekt haar successen vooral in stabiliteit, duurzaamheid en maatschappelijke toegevoegde waarde. Voor de KEMBIT dienstverlening geldt dan ook een strikt principe van continue kwaliteit. Onze mensen zijn betrokken bij de organisatie, bij de klanten en bij elkaar. Samenwerking staat bij alle projecten centraal en KEMBITters werken volgens de principes van de laatste projectrealisatietechnieken.

Ook onze omgeving draagt onze visie op MVO uit. Het statige, monumentale kasteel temidden van de prachtige, heuvelrijke omgeving in Wijnandsrade vormt al meer dan 20 jaar onze thuisbasis. 

Tenslotte neemt ook duurzaam ondernemersschap een belangrijke plaats in binnen KEMBIT. De ICT-markt heeft helaas geen geweldige reputatie als het om bestendigheid van bedrijven gaat. KEMBIT heeft zich vanaf dag één willen wapenen door vanuit niet uitgekeerde winsten een reserve op te bouwen en op peil te houden, die continuïteit biedt voor een langere periode, zelfs bij geen inkomsten. Die formule maakt dat KEMBIT al meer dan 20 jaar financieel stabiel en gezond is en in die periode altijd aan alle financiële verplichtingen heeft kunnen voldoen. Onafhankelijke creditratings weerspiegelen het gelijk van die aanpak met steeds een indeling in de allerhoogste categorie van financiële betrouwbaarheid. Dat geeft rust naar medewerkers en naar klanten en verschaft continuïteit en bestendigheid in bedrijfsvoering en dienstverlening. Vanuit die zekerstelling kan ook in mindere tijden worden geïnvesteerd in kennis en groei op de langere termijn.

Bekijk onze oplossingen

GRC & Security

Applicaties

Infrastructure &
Connectivity

Projectrealisatie

ICT-regie

Organisatietransformatie