KEMBIT laat organisaties beter presteren en innoveren door middel van IT. Dat doen we met buitengewone professionals, applicaties en infrastructuren.

KEMBIT helpt als specialist in IT innovation & intelligence de volle potentie van organisaties, teams en mensen te ontsluiten. We helpen organisaties een brug te slaan tussen hun business, de organisatie en de mensen die er werken enerzijds en de grenzeloze mogelijkheden van informatietechnologie anderzijds. We zorgen er samen voor dat IT de business voortstuwt, mensen gemakkelijker en beter kunnen (samen)werken, doelstellingen worden gehaald en innovatie en groei mogelijk worden.

De jaren na de oprichting in 1996 stond KEMBIT vooral bekend als leverancier van top IT-professionals die uitdagende IT-klussen bij grote klanten in de regio mochten uitvoeren. Het afgelopen decennium hebben wij ons verder ontwikkeld tot een full-range IT-organisatie en groeiden we van regionale speler tot landelijke kennisdeler.

Het KEMBIT Partner Network wordt bediend door ons team, dat bestaat uit meer dan 100 enthousiaste professionals. Wij verlenen onze diensten vanuit Kasteel Wijnandsrade in Zuid-Limburg en ons kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven, maar natuurlijk ook bij u op locatie!

 

 

Bekijk onze oplossingen

GRC & Security

Applicaties

Infrastructure &
Connectivity

Projectrealisatie

ICT-regie

Organisatietransformatie